Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT] Dieta Cud - Bez Wysiłku i Głodzenia Się !

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Chcesz mieć szczupłą i zgrabną sylwetkę na plaże? Nic trudnego...

Niezależnie ile masz lat, ile ważysz i na jakim poziomie jesteś leniem.

Chciałbym przedstawić Tobie moją dietę cud. Bez większego wysiłku i bez głodzenia się!

Przetestowało ją kilka osób i średni wynik to zrzucenie 4-5 kg w tydzień.

Może przedstawię ją krótko i na temat, czyli co jeść i jak ćwiczyć.

Śniadanie:

Jogurt Naturalny Zbożowy - zjadasz go najpóźniej godzinę po przebudzeniu się.

Zielona Herbata - wypijasz ją około 30 minut po zjedzeniu jogurtu.

2 śniadanie (w pracy, w szkole):

Kanapka z Chleba Razowego z Chudą Szynką i Sałatą - zjadasz ją około 3 godziny po zjedzeniu jogurtu.

Jabłko - Godzinę przed obiadem

Obiad:

Mięso / Ryba i surówka bez ziemniaków - zjadasz to około 3 - 4 godziny po kanapce

Zielona Herbata - godzinę po obiedzie

Podwieczorek:

Jogurt Naturalny Zbożowy - około 3,5 godziny przed snem

Jakieś 30 minut po podwieczorku kładziemy się na lekko twardym łóżku i robimy brzuszki.

Na początku robić je seriami po 20 - 30 co 2 minuty, około 3 serie. Potem można robić dowolną ilość - ja robię po tygodniu diety ok. 200 brzuszków dziennie bez żadnego wysiłku.

Najlepiej po brzuszkach porobić kilka przysiadów - bez przesady! Następnie iść się umyć, a po dokładnym wytarciu całego ciała z wody, zważyć się i zapamiętać wagę, a potem zważyć się rano.

Nie jedzcie żadnych słodyczy i pijcie dużo wody mineralnej - 30 minut przed posiłkiem lub godzinę po.

Mam nadzieję, że pomogłem dużej ilości osób. Liczę na podziękowanie, pozdrawiam i życzę sukcesów!

Dieta opracowana razem z parą dietetyków - można ją wykonywać nawet w wieku dorastania.

Opublikowano

Ja nie skorzystam ( bo nie mam takiej potrzeby ) Ale wygląda że to może działać :P + Dla Cb

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dieta cud jest dla debili, na prawdziwądiete ( takąbez efektu jo-jo) trzeba obliczyćilość potrzebnych węglowodanów i obniżyćmax o 500kcal, ćwiczyć, jeśćzdrowo - dłużej sięchudnie ale efekt po skończeniu siędłużej utrzymuje

Opublikowano

Na tej diecie jesz dziennie około 700 kcal i żadna kaloria nie jest pusta! Nie ma efektu jo-jo i zatrzymania się wagi po jakimś okresie.

Opublikowano

700 kcal to głodówka. Więc ja kzaczniesz jeśćnormalnie to jo-jo będzie. Np. mój organizm potrzebuje około 3200 kcal. Jedząć 700 kcal metabolizm się zwolni, organizm będzie gromadził tłuszcze na wypadek. JEdyny plus tej diety to oczyszczenei organizmu z toksyn i odpoczynek żołądka.

@Down:

Napisz mi stronę z której brałeś tądietę, bo coś mi wierzyć sięnie chcę.

I jeszce jedne info- takie diety nei można długo stosować ( grozi niedoborem witamin i minerałów)

_______________________________________________________________________________________________________

Mam dietę 800, 1000, 1200 kcal ćwiczę codziennie po dwie godziny i nie chudnę;

Nasz organizm przez wieki został ukształtowany na okresach głodu i ciężkiej pracy, a nie takiej ilości jedzenia do jakiej teraz mamy dostęp i relaksującego machania nogami . W związku z czym wytworzył masę systemów obronnych i dostosowawczych. W/g niektórych badan potrafimy zmniejszyć swój metabolizm nawet o 45% w stosunku do "rzeczywistego" i dalej zupełnie dobrze funkcjonować. Kombinacja ćwiczeń aerobowych i niskokalorycznej diety jest w tym temacie chyba najgorsza.

Słowem, hipotetyczna dziewczyna o wzroście 170cm ćwicząca 3x w tygodniu po godzinie i do tego prowadząca średnio -aktywny tryb życia powinna spalać ok 1800kcal dziennie ale "dzięki" drastycznemu obcięciu kalorii może wykonywać dalej wszystkie te czynności spożywając 1000kcal. źródło: sfd

czyli metabolizm się zwalnia, a przez to efekty nie są dobre :). Najlepsza kombinacja : dieta ( odpowiednia do naszego zapotrzebowania), ćwiczeni siłowe i bieganie.

I jeszcze jedno 4-5 kilo na tydzień to za dużo, optymalnie to 1 kilo na tydzień lub więcej jak człowiek ma nadwagę dużą.

Opublikowano

Zapewniam Cię, że nie ma efektu jo-jo. Organizm nie odkłada tłuszczu przy tylu posiłkach dziennie, a po diecie stopniowo wracasz do dawnego jedzenia - nie gwałtownie.

Wszystko jest ustalone z dietetykami, więc uwierz, że sprawdzona dieta.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Przyda się, kiedyś próbowałem inna, ale ta podobna. Polecam.

Opublikowano

Ja bym w to nie wierzył najlepiej jest zjeść sobie tasiemca i on potem robi wszystko za nas. ... to jest dopiero dieta bez wysiłku :)

@top

Masz + bo cuś tam napisałes :D

Za duza ta ninja

Opublikowano
Dieta opracowana razem z parą dietetyków - można ją wykonywać nawet w wieku dorastania.

Jeden może stosować tę dietę a drugiemu może zaszkodzić, ja już bym wolał stosować dietę białkową Dr. Dukana :P

--------------------------------------------------------

Taka mała anegdotka mi przyszła do głowy apropo odchudzania:

Przychodzi kobieta do apteki:

- Macie jakiś naprawdę skuteczny środek na odchudzanie?

- Tak. Plastry.

- A gdzie się je przykleja?

- Na usta.

12085972280505695227.png

Sygna wykonana przeze mnie <lans>

Opublikowano

Tasiemiec Cię może zabić chłopie... dieta opiera się na 4 -5 posiłkach dziennie przez co metabolizm jest w ciągłym ruchu.

Surówki dostarczają witaminy, jogurty dostarczają wapń i minerały, a zielona herbata niezbędne zioła.

Opublikowano

Zielone herbata FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

A tak ogólnie to mam trochę bandzioch i dobrze się z nim czuję c:

classes06.png

Specjalista
Opublikowano

Jak każdy będzie się wzorował na tym to chyba będzie anorektykiem o.O , Lepiej Najeść sie do syta i spalić to ćwicząc.

1365526782-U231645.png

Opublikowano

A jak ktos jest uczulony na Twoja diete (poszczegolne posilki). Dieta dobra dla tych co nie sa uczuleni na nic. Leci +.

Opublikowano

Śniadanie:

Jogurt Naturalny Zbożowy - zjadasz go najpóźniej godzinę po przebudzeniu się. ; spoko

Zielona Herbata - wypijasz ją około 30 minut po zjedzeniu jogurtu. ; spoko

2 śniadanie (w pracy, w szkole):

Kanapka z Chleba Razowego z chlebem razowym - zjadasz ją około 3 godziny po zjedzeniu jogurtu.

- Godzinę przed obiadem

Obiad:

surówka bez ziemniaków - zjadasz to około 3 - 4 godziny po kanapce

Zielona Herbata - godzinę po obiedzie

Podwieczorek:

Jogurt Naturalny Zbożowy - około 3,5 godziny przed snem

ja tak nie wyżyje...

Oddajcie minusy! :(

Opublikowano

Jak Chcecie schudnąć to najlepiej iść do dietetyka i on wam powie co powinniście jeść i co robić ponieważ jak próbujecie stosować taką diete bez konsultacji z lekarzem to pamiętajcie że nie zawsze efekt będzie pozytywny każdy reaguje inaczej na pewne rezczy i powinien skonsultować się z dietetykiem co do tematu diety.

Nie mówie że dieta jest zła,tylko nie każdy może ją stosować.

@TOPIC

Żeby nie było co dzięń to samo mógłbyś wymyślić jeszcze posiłki na conajmniej 3 dni :P.

Pozdrawiam!

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Łap +sika za to ale i tak nie skorzystam ; p

Bo waże 55kg.. Przy wzroscie 175cm.

No to nie ma opierdalania się ; D. Ułóż se dietę przeciwną do tej i jeszcze siłka i tyjesz ;] Tylko że zdrowo hehe ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...